Diensten

Als belangrijkste Citroën garage in het arrondissement Dendermonde bieden wij u niet alleen een zeer uitgebreid gamma personen- en bedrijfswagens. Daarnaast bieden wij een uitgebreid dienstenpakket en garanderen wij u een optimale service, ook nà verkoop.

Bij garage Van Houts beschikt u over: 

  • Meer dan 35 jaar ervaring als concessiehouder en erkend hersteller voor het merk Citroën
  • In onze werkplaats kan je terecht voor het onderhoud van je wagen, ongeacht het merk, ongeacht de plaats van aankoop
  • Een zaakvoerder die zowel in de werkplaats, als in de verkoop dagelijks meedraait
  • Een technisch expert ter plaatse
  • Een uitgebreide voorraad wisselstukken en accessoires
  • Een carrosserie-afdeling die erkend is door de meeste conventionele verzekeringsmaatschappijen, waarbij wij ook gerechtigd zijn om zelf foto-expertises uit te voeren
  • Flexibele openingsuren
  • Vervangwagens aan democratische prijzen (gratis bij ongeval)

 

 

Wij zijn pas overtuigd als de klant dit ook is

 

 

 

Naverkoop

_

In onze werkplaats kan u terecht voor het onderhoud en herstellingen aan uw wagen, ongeacht het merk, ongeacht de plaats van aankoop.

Onze werkplaats is uitgerust met de recentste gereedschappen en het modernste diagnoseapparatuur.

Om u een zo vlot mogelijke service te verlenen, beschikken wij over 5 werkbruggen. Daarnaast beschikken wij over drie gediplomeerde installateurs en onderhoudstechniekers van auto-airconditioning, alsook twee geautoriseerde techniekers voor werken aan elektrische voertuigen en een technische expert ter plaatse.

Wilt u een afspraak maken voor uw onderhoud, bel best enkele dagen op voorhand. Onze receptionisten helpen u met plezier verder.

Tijdens onderhoud of herstelling kan u gerust op uw voertuig wachten. Wij bieden u een aangename wachtruimte met leesmateriaal en een warm kopje koffie. Blijft u liever in de buurt, dan hebben wij steeds fietsen ter uwer beschikking. Onze haal- en brengservice wordt ook aangeboden voor klanten die in een straal van 5km wonen. Als voorgaande mogelijkheden geen oplossing voor u bieden, bieden wij ook de mogelijkheid tot het huren van een vervangwagen, aan democratische prijzen. Zo is uw mobiliteit nooit beperkt!

Ook voor het herstellen of vervangen van uw autoruiten, kan u bij ons terecht!

Magazijn

_

Wij beschikken over een grote voorraad aan wisselstukken om u steeds zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, ook voor de onvoorziene werken. Ook voor accessoires kunnen wij u verder helpen.
Denk hierbij aan gps, dakkoffer,… .

Daarnaast kan u bij ons magazijn ook steeds terecht voor de afhaal van wisselstukken.

Verkoop

_

Met onze 35 jaar ervaring beschikken we over de kennis en vaardigheden om u goed te begeleiden bij uw keuze. We beschikken over een groot gamma persoons- en bedrijfswagens en werken samen met professionele ombouwers. Uiteraard kan u bij ons ook steeds terecht voor een financiering of leasing.

Ontdek onze nieuwe ALL-IN formule: Private Lease!

INCL. : leasing wagen, omnium verzekering + wegbijstand, alle taksen (verkeersbelasting en inverkeerstelling), onderhoud + slijtagestukken, banden (zomer en/of winter), waarborg gedurende looptijd contract. Alleen uw brandstof is niet inbegrepen!

Naast onze nieuwe wagens, bieden wij ook tweedehandswagens aan. Deze genieten van een jaar garantie, zijn gekeurd voor verkoop en worden schoongemaakt geleverd. Ook hiervoor kan u een financiering en/of garantie-uitbreiding verkrijgen.

Neem contact op met onze verkopers die u graag begeleiden bij de juiste keuze!

Back to top