Geschiedenis

Sinds 1981 staat garage Van Houts nv volledig ten dienste van haar steeds groeiend cliënteel. Garage Van Houts is erkend verdeler van Citroën, maar u kan bij ons ook terecht voor een tweedehandswagen van andere merken. Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor de herstellingen van alle merken. Met de ervaring van een technisch expert eerste rang, een vriendelijke opvang, moderne infrastructuur en een correct prijzenbeleid doen wij er alles aan om onze klanten veilig en tevreden over de weg te leiden. 

Garage Van Houts is een familiebedrijf pur sang. Destijds opgericht door grootvader, Valère Van Houts en ondertussen overgedragen aan zijn zoon, Alain Van Houts. De zaakvoerder, Alain, draait dagelijks mee in zowel de werkplaats, als de verkoop. Hierdoor bent u verzekerd dat hij steeds op de hoogte is van dossiers en procedures aan beide zijden. Aan boord staat zaakvoerder Alain Van Houts, samen met dochter, Apollonia en zoon, Delano als de nieuwe generatie en een sterk team waar klantentevredenheid en een goede service vooropstaan. Een zaak waar naar de behoeften van klanten wordt geluisterd. We zijn pas overtuigd als de klant dit ook is!

Garage Van Houts staat bekend als een gepassioneerd familiebedrijf dat al 40 jaar actief is in de Denderstreek met een betrouwbare en kwalitatieve service. Ons cliënteel bestaat dan ook uit mensen van Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Buggenhout, Opwijk, Londerzeel, Laarne, Wichelen, Zele, Waasmunster, Berlare, maar ook Gent en Wetteren.

Bij ons kan u steeds terecht voor uw particuliere wagen of bedrijfswagen. Ongeacht of u beschikt over één gezinswagen of een hele vloot bedrijfswagens, bij ons wordt u steeds correct behandeld.

Overtuig uzelf en kom een kijkje nemen in onze ruime showroom!

Delano Apollonia Alain Garage Van Houts Dendermonde
Back to top